Akademik Miloš Đuran deli moralne pridike

Obavezno pročitajte

Ovih dana akademik Miloš Đuran deli moralne pridike akademicima SANU koji ne žele da podrže kandidata američke ambasade Zorana Kneževića za izbor na čelnu poziciju naše najeminentnije naučne institucije.

Međutim, akademik Miloš Đuran je brzo zaboravio da je upravo on bio rektor kragujevačkog univerziteta kada je taj univerzitet pogodila najveća afera u istoriji srpskog obrazovanja, a to je poznata „afera indeks“.

- Advertisement -

Akademik Đuran se tada izvukao zahvaljujući vezama u kragujevačkim istražnom organima, a nije našao za shodno ni da podnese bilo kakvu moralnu odgovornost za aferu nesagledivih razmera koja se desila u instituciji pod njegovim rukovođenjem.

Šta očekivati od blede i nemoralne karijere akademika Đurana, osim da kroz ovaj snishodljiv i podanički odnos prema odlazećoj garnituri u SANU pokuša još koji dan da grčevito zadrži svoje privilegije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu