AGENT RASKRINKAO NAŠU BORBU: Evo kome smo bliski!

Obavezno pročitajte

Nakon gostovanja gospodina Dejana Berića na našem Ju Tjub kanalu, po portalu Naša borba se posulo drvlje i kamenje.

Naravno, Dejan Berić je brže-bolje dobio informacije kako je portal Naša borba blizak Aleksandru Vučiću i SNS-u i kako smo možda dobili zadatak da ga ugostimo pa da pri tome napadnemo.

- Advertisement -

Naravno, ovde još uvek mnogi ne veruju da postoji slobodno i objektivno novinarstvo lišeno propagane, agentura i agendi koje moraju da se poštuju.

Nekima još uvek nije jasno da se može postojati i opstojati iz razloga da bi narod zaista bio pravoverno obavešten o stvarima onakve kakve zaista jesu- preseći obe agende i naći istinu na pola puta.

Naime, šta se dogodilo? Dogodilo se to da je Dejan Berić, Srbin i heroj u Rusiji posle gostovanja na našem podkastu počeo da dobija poruke kako je naš portal blizak SNS-u, te je naš portal u obavezi da da javni demanti kada su takve stvari u pitanju.

Portal Naša Borba je tu za narod, i tako će uvek biti. Svi naši pratioci gotovo četiri godine znaju da smo izveštavali o svemu, o protestima protiv vlasti, o patriotskim okupljanjima ali smo često i kritikovali opoziciju- te tu ne postoji mesta za napade kako smo zauzeli nečiju stranu.

Trudićemo se da tako i dalje ostane, rušeći tabue o novinarstvu koje je palo na najniže grane, o tome kako je novinarstvo postalo javno glasilo određenih političkih frakcija i agendi.

Emisiju u kojoj nam je bio gost Dejan Berić i imali smo veliku čast zbog toga- možete pogledati u linku ispod klikom na – gledajte na You Tube-u.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković o obdukciji ubijenih Srba: Šta Priština lažira, zašto je Euleks isključen iz istrage?

Ne zna se zbog čega Euleksu nije dozvoljeno da učestvuje u istrazi zajedno sa Kosovskom policijom prilikom pretresa nakon...

Još priča na sličnu temu