„KUNEM SE ALAHOM, ovo je tek početak“ Užasne poruke terorista u Beču

Obavezno pročitajte

Stravične slike iz Beča! Teroristički napadi su izvršeni na šest lokacija, a za sada je potvrđeno troje mrtvih, uključujući i jednog teroristu, mada pojedini mediji prenose da ima najmanje sedam žrtava.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom pomenutog islamiste, mada se na zvaničnom Tviter nalogu bečke policije objavom je upozorila građane na teroristički napad koji se odvija u glavnom gradu Austrije pojavile su se zastrašujuće pretnje neidentifikovanog islamiste.

Samo nekoliko minuta nakon objave, na Tviteru policije su se pojavile pretnje.

- Advertisement -

– Kunem se Alahom, ovo je tek početak. Uz Alahovu volju, ova bitka se neće završiti u Iraku ili Siriji. Pobedićemo. Pripremite se, jer je borba tek počela – napisao je izvesni Abdilmuntakim al Iraki, a nalog hyurta je nakon nekoliko minuta ugašen.

Sa istog naloga je ranije danas objavljena poruka:

beč,

– Pripremili smo vam iznenađenje.

Policija je potvrdila da su napadi izvedeni na šest različitih mesta u Beču, a izvršitelji su nosili sa sobom duge cevi. Jedan napadač je ubijen, više civila je teško ranjeno.

Austrijski mediji demantuju navode o talačkoj krizi.

Prema zvaničnim izveštajima, u bečkim bolnicama ima 15 povređenih.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu