ZVEZDAŠ NAŠAO GROBARKIN NOVČANIK SA SEZONSKOM ZA KK PARTIZAN: Ponudila mu pare, a njegov odgovor večno će upamtiti!

Obavezno pročitajte

Polako se zahuktava Kup Radivoja Koraća u Nišu, jer je red na polufinala u kojima se sastaju međusobno srpski abaligaši.

Crvena zvezda igra protiv Mega Bemaksa, dok će Partizan snage odmeriti sa FMP iz Železnika ove večeri u Čairu. A, u petak se dogodila jedna interesantna scena u koju su bili umešana jedna navijačica Partizana i jedan navijač Zvezde, a koja je poslužila kao sjajna uvertira za te susrete, posebno za eventualni Večiti derbi u finalu.

- Advertisement -

Naime, ona je izgubila novčanik, ispao joj je u jedan žbun, a njega je pronašao simpatizer crveno-belih. U njemu je, osim dokumenata, pronašao i sezonsku kartu za KK Partizan, a kada su se našli, kada mu je ona ponudila novac u znak zahvalnosti, on je odgovorio samo: „Platićete vi to sve u nedelju“.

Jelena Radivojević@jelradivojevic

zvezdaš našao moj novčanik bačen u žbunje, unutra, između ostalog i sezonska za kk partizan. ja mu nudim pare kao zahvalnost kaže platićete vi to sve u nedelju.26914:38 – 14. феб 2020.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласимаПогледај друге твитове корисника Jelena Radivojević


Krajnje simpatična scena koja pokazuje da postoje mnogo važnije stvari od navijačke pripadnosti, a i veoma dobra uvertira i u nastavak takmičenja u fudbalskoj Superligi Srbije, koja se vraća na terene još ovog vikenda.

Sourceespreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu