19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Navijač Zvezde moli Kona da ga pusti na tribine za Milan!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protivi Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, a pojedini navijači srpskog šampiona spremni su da pređu sve granice, pa čak da i po cenu života, samo da se nađu na stadionu.

Svi sportski događaji u Srbiji održavaju se pred praznim tribinama, a publike nema zbog sprečavanja širenja koronavirusa tokom pandemije.

Brojke po pitanju Covid-19 su strašne u Srbiji, ali to ne sprečava navijače Zvezde da pošalju Konu poruku.

- Advertisement -

Pojedine pristalice crveno-belih spremne su na sve, pa čak i po cenu života, samo da bi uživo gledale voljeni klub protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope, sredinom februara.

“Doktore, pomoz Bog! Javljam Vam se klečeći na nogama da dozvolite publiku na utakmici Crvena zvezda – Milan, jer biste u suprotnom srušili snove celom Balkanu da uživo vidi Zlatana Ibrahimovića i duel trenutno dva najjača evropska kluba. Unapred zahvalan i nadam se da razumete da smo spremni da rizikujemo živote nas i naših bližnjih zbog ove utakmice”, poruka je koja je stigla epidemiologu Predragu Konu.

I upravo je ovakva poruka prilično podelila “Delije”, jer su mnogi osudili ovakav zahtev, odnosno to što bi neko na tribine samo zbog dolaska Zlatana Ibrahimovića na “Marakanu”, a ne da bi prevashodno bodrio Crvenu zvezdu.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti