ZUKORLIĆ UCENJUJE: Hoću MINISTARSTVO ili postajem OPOZICIJA!

Obavezno pročitajte

Zukorlić odlučan

Lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić kaže da bi njegova stranka bila deo vladajuće koalicije, ali samo ako dobije ministarstvo ili ide u ozbiljnu opoziciju.

“Mi preferiramo saradnju i u tom slučaju bi bili deo vladajuće većine. Ali smo jasno kazali da i mi želimo ozbiljno učešće u vlasti, a ako ne nećemo učestvovati u vladi bićemo ozbiljna opozicija”, rekao je Zukorlić za list Danas.

Zukorlić nije želeo da kaže koje ministarstvo ima na umu.
“To se jednostrano ne definiše, ali u svakom slučaju ministarstvo sa čije pozicije ćemo moći bar jedan značajan deo naših političkih ciljeva ostvariti, odnosno odgovoriti pozitivno biračima. Koji je smisao učešća u Vladi ako nemate kapaciteta da ostvarujete partijski izborni program”, rekao je.

Na pitanje da li sebe vidi na mestu ministra kaže da “ne preferira, ali i ne isključuje”.
“Zavisi koje bismo ministarstvo dobili, jer za određeno ministarstvo morate imati određene kompetencije i sposobnost da taj posao obavljate. O tome ovisi i ta mogućnost mog učešća u vladi”, zaključio je on.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: