ŽUJOVIĆ: Kon je gnjida, „koronu“ smo imali i 1999, evo zašto ulazim u politiku

Obavezno pročitajte

Žujović o trenutnoj situaciji i razloga za ulazak u politiku

Globalisti stoje iza svega u svetu, pa i iza ove situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Ako ne znate šta se zaista dešava, samo pratite tokove novca. A Srbija je obavezala da uplaćuje ogroman novac privatnoj kompaniji koja se zove Svetska zdravstvena organizacija. Ovo u ekskluzivnom intervjuu za „Centar“ i „Srbin info“ poručuje dr Dejan Žujović, koji je u emisiji otkrio i zbog čega je odlučio da uđe u politiku.

– Mi kao država moramo da potpišemo nekakav hatišerif po kojem ćemo biti ujedinjeni u borbi protiv nevidiljvidog neprijatelja. Takođe, užasna odluka je bila da se stariji od 65 zatvore u kuće. Kada je vakcina u pitanju, nemoguće je napraviti bezbednu vakcinu za ovako kratak period kao što se najavljuje. Sličnu situaciju kao danas s koronom smo imali i posle NATO bombardovanja 1999. godine.

- Advertisement -

Tada je usledilo masovno obolevanje od gripa, upale pluća i neverovatno veliki broj smrtnih slučajeva. Groblja su bila prezauzeta. To smo lečili antibioticima koliko smo mogli. Sada imamo sledeći nonsens: ako je vaše dete zaraženo u školi, škola skida odgovornost, a roditelji moraju da potpišu da to prihvataju. Kako onda počinje školska godina? Srbija je uništila svoj zdravstveni sistem.

žujović,

S druge strane, nikada vam ne bih savetovao da idete kod privatnih lekara na hirurušku intervenciju.Takođe, jedina smo zemlja koja dozvoljava da stranac usvoji dete iz Srbije i da država više nikada ne pita gde je to dete i šta je s tim detetom. Kada je reč o takozvanom kriznom štabu, mogu da kažem da je Kon jedna obična gnjida, koja se pravda „ne mogu ja Vučiću ništa da kažem, on je predsednik Srbije“.

Beskičmenjak – istakao je dr Žujović. On je objasnio zbog čega ulazi u politiku: – Neophodan nam je kompletan reset Srbije u svakom segmentu društva.Potreban je većinski izborni sistem – da svakim okrugom vlada čovek upravo iz te oblasti, koga će direktno da biraju građani. Ko je postavio ljude iz Krajine, Bosne, CG da vladaju u Srbiji?

Kako konobar iz Bosne može da bude predsednik opštine Voždovac? Crnogorci na pozicijama u Srbiji šalju novac Milu i njegovom režimu, koji sad hapsi sveštenike. Ne prihvatam da mi nikakvi hipici sole pamet po ovom pitanju i da me nazivaju fašistom zato što insistiram da svako upravlja krajem odakle je. J

a sam rođen u Kraljevu, živim na Voždovcu, ne pada mi na pamet da upravljam Voždovcem. Potrebno je da damo veliku podršku narodu i opoziciji u Crnoj Gori da skinu Mila Đukanovića s vlasti. Naročito podržavam Nebojšu Medojevića. Za Vučićev pad preduslov je pad Mila Đukanovića. Brat Aca, brat Milo i brat Dodik su jedna priča – rekao je Žujović i otkrio detalje nove pesme Beogradskog sindikata o protestima u kojem je i on učestvovao.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu