ZORANA PORUČILA VUČIĆU: Služite se lažima jer polazite od sebe

Obavezno pročitajte

Ne zameram ništa, jer svako polazi od sebe. Znate, kad neko hoće da umanji nečiji rad, znanje i rezultate, onda se služi neistinama. Već deset godina, prave od mene, na direktan ili indirektan način, izdajnika, stranog plaćenika, iako su svi oni u mnogo boljim odnosima sa ambasadorima, a i složenijim, nego što sam ja ikad i pomislila – kaže za Danas Zorana Mihajlović, bivša ministarka u Vladi Srbije, reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ambasadori po kafanama ne odlučuju ko će u Srbiji biti ministar, pa ni o Zorani Mihajlović.

Bivša ministarka dodaje da je saradnja sa svim zemljama od važnosti za Srbiju, i bilo bi tragično da je nema.

- Advertisement -

Na pitanje zašto je deset godina trpela etiketiranje da je strani plaćenik ona odgovara da je smatrala i da danas smatra da su znanje, obrazovanje, rad i rezultati najvažniji.

– I da sve to zajedno opredeljuje svakog čoveka. Zato sam radila svoj posao gradila i pravila – objašnjava Mihajlovićeva.

Vučić je u intervju za RTS naveo da je ponosan na to što Srbija ima svoju politiku.

– Mi smo slobodna i nezavisna zemlja. Nama ne odlučuju ambasadori u kafanama ko će da bude ministar, a ko neće – rekao je Vučić i dodao da su svi govorili kako ne sme da bude smenjena Zorana Mihajlović.

Smenjena je, kako je rekao.

– Neko je lagao sve vreme i neko nije verovao da je Srbija slobodna zemlja. Srbija je slobodna i nezavisna zemlja. Srbija sama donisi odluke kakve ona hoće – naveo je predsednik Vučić.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu