ZORANA MIHAJLOVIĆ PORUČILA: Napadima ne možete da pobedite Vučića

Obavezno pročitajte

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, izjavila je danas da deo opozicije svakodnevnim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića bezuspešno pokušava da umanji podršku koju on i SNS imaju kod građana.

Ona je, reagujući na kritike Marinike Tepić, koja je nosilac opozicione liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije”, poručila da opozicija pokušava da zabrani bavljenje politikom predsedniku Vučiću, jer na izborima ne može da ga pobedi, navodi se u saopštenju.

„Pošto svoju politiku zasnivate na lažima i obmanama kojima pokušavate da umanjite poverenje koje predsednik Vučić i SNS dobijaju od građana, sada želite da predsedniku Srbije zabranite bavljenje politikom, jer jedino tako vidite svoju šansu da dođete na vlast.

Koliko god pokušavali da neistinama i napadima dođete na vlast, o tome se odlučuje na izborima, na kojima će građani, kao i do sada, pokazati da li su za laži ili za rezultate, stabilnost i ekonomski razvoj”, poručila je Mihajlović u saopštenju, preneo je Tanjug.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu