17.6 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ne znam da li ću biti u vladi

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpredsednica vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da još uvek ne zna da li će biti u novoj vladi i da to sada nije važno, već da je prioritet, kako je istakla, da se očuva jedinstvo, nezavisnost, mir i ekonomska stabilnost u zemlji.

Ona je za TV Prva kazala da su pred našom zemlji brojni izazovi, kako u energetskom sektoru, tako i kada je u pitanju očuvanje mira i nezavisnosti s obzirom na pretnje premijera privremenih kosovskih institucija Aljbina Kurtija i nedavnih dešavanja na severu KiM.

- Advertisement -

Mihajlovićeva je podsetila da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će nova vlada biti formirana do kraja meseca i izrazila uverenje da će se to i realizovati u tom roku.

Ocenila je da je za Srbiju od izuzetnog značaja da se formira nova vlada, jer će tada efikasnije raditi svi resori.

„Prioritet je šta će biti zadaci i ciljevi nove vlade. Treba nam snažna i jaka vlada koja će da nas vodi i brine o svakom građaninu naše zemlje. Idu teški dani koje mi treba nekako zajedno da prođemo”, poručila je Mihajlovićeva, preneo je Tanjug.

- Advertisement -

Na pitanje da li su joj naštetile kritike da je strani špijun, da uništava srpsku energetiku, kao i da je lobista onih koji zarađuju na zelenoj energiji, ministarka je rekla da je važno ko upućuje te kritike i da na osnovu toga treba da bude doneta procena ko je u pravu.

Zaključila je da oni koji je kritikuju nisu vredni da se ona preispituje i brine.

„Znam šta stoji iza mene, znam šta jesam i imam neke svoje ciljeve u životu, pre svega u profesionalnom smislu”, kazala je Mihajlovićeva.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti