22.8 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Napadaju me jer sam dobro radila! Ponovo bih kolutala očima zbog Ane Brnabić!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović rekla je danas, komentarišući napade na nju u medijima, da radi za svoju državu najbolje što može i da rezultati nečijeg rada treba da budu jedino merilo, ali da su napadi očekivani s obzirom na to da predstoji formiranje nove vlade.

„Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila i to što mislim da jedino rad i rezultati treba da se računaju, a ne intrige i rekla-kazala. Ali, to nije ništa neobično, posebno pred formiranje vlade. Osnovno pitanje jeste ko me napada, jer iza njih ne stoje ni rezultati, a ni rad. Kada vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno”, rekla je Mihajlovićeva gostujući na Televiziji Hepi, prenosi Tanjug.

- Advertisement -

Kako je rekla, Vladimir Đukanović je čovek koji je „državnu funkciju zloupotrebio zarad privatnog biznisa i sve što on kaže nema nikakvu težinu”.

Dodala je da ne pripada svetu koji koristi uvrede i psovke i ocenila kako je neozbiljno i smešno kako se tabloidi bave njenom šminkom i frizurom.

„Suština je da kad krenu napadi, prvo kažu kako ugrožavam predsednika Aleksandra Vučića, a niko ne treba da brani predsednika Vučića od mene. Posle toga idu lični napadi na mene. Jedino rešenje je, izgleda, da me spale na lomači i problem je rešen”, zaključila je Mihajlovićeva.

- Advertisement -

Ona je kazala da bi ponovo „kolutala očima” zbog premijerke Ane Brnabić, kada bi se ponovila situacija zbog koje je to učinila pre nekoliko godina na predstavljanju rezultata Duing biznis liste.

Dodala je da je tada resorno ministarstvo uvelo elektronsku građevinsku dozvolu, i da je to bila revolucija u Srbiji jer se dozvola više nije čekala sedam godina, nego 15 dana, ali da je premijerka zahvalnost za to pripisala Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

„Jesmo radili sa NALED-om, ali daleko od toga da je NALED vodio sve to. Vodila je država, imali smo političku volju”, rekla je Mihajlovićeva, prenosi Beta.

Ona je navela da je to zasluga bila ministarstva građevine na čijem je čelu tada bila, a premijerka je izrazila zahvalnost NALED-u.

„I kako da vam kažem… ja bih opet kolutala očima na tu rečenicu”, rekla je Mihajlovićeva.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti