0.5 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

ZORAN MILIVOJEVIĆ: Današnja deca su gluplja od nas, devojčice do 35. godine

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dr Zoran Milivojević je na samom početku emisije potvrdio cinjenicu da sadašnje generacije dece od najranijih godina, imaju niži koeficijent inteligencije od prethodnih. Podrobno je objasnio i kako su i zašto su današnja deca doslovce gluplja od nas samih.

Zatim je na primeru norveškog naučnog istraživanja, Milivojević objasnio kako i zašto je i kolektivna inteligencija u dramatičnom padu zadnjih 30 godina, uporedo sa razvitkom kompjutera i tehnologije.

Gost se potom osvrnuo na epidemiju usamljenosti i besmisla sredovečnih žena koje ostaju zatečene u svojim kasnim 30tim. godinama, gde se na kraju jednog raspusnog i ne preterano emotivnog života, ipak ne pojavljuje princ na belom konju.

- Advertisement -

Milivojević se potom dotakao još mnogo raznovrsnih tema i zaključaka kao što su: deca postaju zombiji, mašine će zameniti ljude, uskoro će se 2/3 čovečanstva drogirati, idemo u totalitarno društvo, devojčice sa 35 godina, dobri frajeri se pokupe do tridesetih, bračni kriterijumi devojaka su nerealni, bolje imati i kera nego biti sam, svakoga dana troje se ubije.

1000 samoubistava je “nebitno” ali je 30 ubistava žena bitno, zapadna civilizacija je ugrožena, žensko obrazovanje proizvodi BETA a ne ALFA mužjake, muslimanske porodice ne smetaju liberašima‚ negiranje dva pola ide na šteštu ljubavi, radikalni feminizam ima cilja uništenja porodice, zašto je važno spojiti mozak i srce, Muslimani će vladati planetom, Muslimani su u prednosti zbog jasnih polnih uloga, jabuke ne ide u kruške, ugovoreni brakovi su daleko trajniji itd.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti