ZORAN MILIVOJEVIĆ: Današnja deca su gluplja od nas, devojčice do 35. godine

Obavezno pročitajte

Dr Zoran Milivojević je na samom početku emisije potvrdio cinjenicu da sadašnje generacije dece od najranijih godina, imaju niži koeficijent inteligencije od prethodnih. Podrobno je objasnio i kako su i zašto su današnja deca doslovce gluplja od nas samih.

Zatim je na primeru norveškog naučnog istraživanja, Milivojević objasnio kako i zašto je i kolektivna inteligencija u dramatičnom padu zadnjih 30 godina, uporedo sa razvitkom kompjutera i tehnologije.

Gost se potom osvrnuo na epidemiju usamljenosti i besmisla sredovečnih žena koje ostaju zatečene u svojim kasnim 30tim. godinama, gde se na kraju jednog raspusnog i ne preterano emotivnog života, ipak ne pojavljuje princ na belom konju.

- Advertisement -

Milivojević se potom dotakao još mnogo raznovrsnih tema i zaključaka kao što su: deca postaju zombiji, mašine će zameniti ljude, uskoro će se 2/3 čovečanstva drogirati, idemo u totalitarno društvo, devojčice sa 35 godina, dobri frajeri se pokupe do tridesetih, bračni kriterijumi devojaka su nerealni, bolje imati i kera nego biti sam, svakoga dana troje se ubije.

1000 samoubistava je “nebitno” ali je 30 ubistava žena bitno, zapadna civilizacija je ugrožena, žensko obrazovanje proizvodi BETA a ne ALFA mužjake, muslimanske porodice ne smetaju liberašima‚ negiranje dva pola ide na šteštu ljubavi, radikalni feminizam ima cilja uništenja porodice, zašto je važno spojiti mozak i srce, Muslimani će vladati planetom, Muslimani su u prednosti zbog jasnih polnih uloga, jabuke ne ide u kruške, ugovoreni brakovi su daleko trajniji itd.

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu