Zmija duga 1,5 metar u prodavnici u Vladičinom Hanu (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Zmija neočekivana mušterija?

Vlasnik prodavnice u Vladičinom Hanu u svom objektu je pred kraj smene pronašao “poslednju mušteriju” – zmiju dugu 1,5 metara.

zmija,

Na samom kraju radnog dana u pomoćnoj prostoriji primetio je zmiju i odmah alarmirao svog sugrađanina Vladicu Stankovića iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine „Poskok“, specijalistu za ovakve situacije, prenose „Novosti“. 

- Advertisement -

“Radi se o neotrovnom smuku, dužine oko 1,5 metra, koji se smestio između kablova kod motora frižidera, gde mu je bilo toplo. Izvučen je i, naravno, vraćen u svoje prirodno stanište”, rekao je Stanković. 

On je dodao da ni sam nije siguran kako je životinja neprimećena dospela u prodavnicu, budući da se radi o vrlo prometnom objektu, gde zaposleni i mušterije stalno cirkulišu. 
Ipak, činjenica je da je toplo vreme izmamilo gmizavce iz njihovih staništa i da, nakon hibernacije, lutaju u potrazi za hranom, prenele su Novosti.

SourceNovosti

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu