ŽIVKOVIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Dokument koji pokazuje da se Kon, Kisićka i Brnabićka nisu vakcinisali Fajzerovom vakcinom (FOTO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Nove stranke i nekadašnji premijer Srbije Zoran Živković tvrdi da ima dokaz da je vakcinisanje Ane Brnabić, Darije Kisić i Predraga Kona Fajzerovim vakcinama bilo lažno.

Živković ne na svom Tviter nalogu objavio dokument Agencije za lekove koji pokazuje da je prva Fajzerova vakcina stigla u Srbiju 30. decembra, čitavih šest dana od medijske predstave navodnog vakcinisanja Brnabićke, Kisićke i Kona, a da je odobrena za upotrebu u Srbiji tek pre nekoliko dana.

- Advertisement -

– Prevara! Brnabićka, Kisićka i Kon slikali su se 24.decembra 2020. i ubeđivali građane Srbije da su tada primili Fajzer vakcinu iz prvog kontigenta od 975 komada. Taj isporuka je izvršena 30.12.2020. a odobrena za upotrebu tek 11.01.2021. To piše u dokumentu Agencije za lekove!!! – napisao je Živković na Tviteru.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

STRUČNJAK OTKRIVA: Na kom skupu je bilo više ljudi – u petak ili u subotu?

Između  četvrtog po redu protesta "Srbija protiv nasilja" i kontramitinga Srpske napredne stranke (SNS) je "mrtva trka" oko broja...

Još priča na sličnu temu