„ŽIVIMO U STRAHU“: Razlupana kola opozicionara u Priboju (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U Priboja na Limu, na Badnji dan, u toku noći oko 05.00 časova, razlupana su stakla na autu nezavisnog/samostalnog opozicionog odbornika/poslanika u lokalnoj skupštini dr Nenada Anđića. Policija je izvršila uviđaj, postoji službena beleška, kao i snimci kamera sa obližnje osnovne škole koji su zabeležili ovaj vandalski čin zasad nepoznatog pojedinca.

Procena policije je da se radi o instruisanom divljaštvu, iako su građani u Priboju uznemireni i smatraju da je u pitanju zastrašivanje i slanje određene poruke Andžiću i njegovim saborcima iz opozicije. Kako ističu, reč je o očiglednom vidu pritiska na opozicionog aktivistu.

– Nadam se da ste svesni koliko je u maloj sredini kao što je naša, opasno po sopstvenu i bezbednost svoje porodice biti protivnik lokalnih vlasti i moćnika, usko povezanih sa regionalnim kriminalnim klanovima i partijskim trupama kojima rukovodi koordinator vladajuće stranke(SNS) za ovaj region Krsto Janjušević – kažu nam u Priboju.

FOTO: Direktno.rsFOTO: Direktno.rs

– Vi iz Direktno.rs ste jedina nada da naš slučaj izađe na svetlo dana u medijskom i svakom drugom mraku koji je zahvatio Srbiju! Ne želeći da pravim apologiju sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića, setite se da je i Oliveru pre samog čina ubistva uništen automobil što je bila jasna poruka. Ne smemo NIKAD više kao društvo nešto slično dozvoliti!Sada Vas molimo da budete uz našeg prijatelja i saborca – zaključuju meštani Priboja.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu