Žestoka svađa u Štabu DPS-a u Bijelom Polju

Obavezno pročitajte

Da se atmosfera ludila u štabovima DPS-a na jugu Crne Gore i u Podgorici širi i na sever Crne Gore, govori i činjenica da je došlo do žestoke svađe u Štabu DPS-a u Bijelom Polju. Naime, kako naša novinarska ekipa saznaje došlo je do žestoke svađe u Štabu DPS u Bijelom Polju čiji su vinovnici bili bjelopoljski gradonačelnik Petar Smolović i visoki funkcioner DPS-a Aleksandar Žurić sa jedne strane i Abaz Dizdarević, potpredsednik DPS-a sa druge strane.

Dizdarević je nakon što su ga Smolović i Žurić optužili da nije dovoljno animirao Bošnjake iz bjelopoljskih naselja Gubavač, Strojtanica i Bistrica da izađu na izbore, počeo da psuje „četničku majku“ Žuriću, a Smolovića optužio da nije uspeo da animira glasače u Vraneškoj dolini da glasaju DPS, gde se očekuje totalni debakl DPS-a.

- Advertisement -

Nakon toga, Smolović i Žurić su optužili Dizdarevića da se već spremio da preleti u Evropu Sad, i da je upravo Dizdarević najveći krivac za izborni debakl DPS-a u Bijelom Polju.

Nakon toga, Žurić je nakon ponovnih psovki Dizdarevića upućenih Žuriću, a nakon toga i Smoloviću, kojeg je optužio da šuruje sa srpskim kriminalcima sa kojima zida zgrade po Zlatiboru, nasrnuo na Dizdarevića, ali je Dizdarevića spasio Marko Maslovarić, direktor JZU Centar za sport i rekreaciju u Bijelom Polju, isprečivši se između istih i na taj način spasio Dizdarevića da ne dobije batine.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Građani zbog inflacije počeli da jedu manje

Zvanični statistički podaci jasno ilustruju da je, usled negativnih efekata inflacije, u Srbiji od početka godine nastupio realni pad...

Još priča na sličnu temu