27.1 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

ŽESTOK OBRAČUN U SKUPŠTINI: Evo šta se desilo na sednici u Skupštini Srbije

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U raspravi o amandmanima u Skupštini Srbije radikali su danas optužili ministarku Zoranu Mihajlović da je špijun, dok je šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović rekao da ne može da prihvati to i da su njeni rezultati vidljivi

U raspravi o amandmanima u Skupštini Srbije radikali su danas optužili ministarku Zoranu Mihajlović da ješpijun, dok je šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović rekao da ne može da prihvati to i da su njeni rezultati vidljivi. Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) podneli su ukupno 54 istovetna amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji u kojima su tražili brisanje svakog člana zakona.Kako je ocenila poslanica SRS Vjerica Radeta, ovaj zakon je toliko loš, da ne postoje amandmani kojima bi mogao da se ispravi. „Kroz ovaj i ostale zakone o kojima ćemo raspravljati, nedvosmisleno je jasno da Zorana Mihajlović kao resorni ministar zapravo radi protiv interesa Vlade i samim tim protiv interesa države Srbije“, istakla je Radeta. Ona je dodala da su radikali mnogo puta rekli i Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić da je krajnje vreme da se ministarka skloni sa tog mesta.

- Advertisement -

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović rekao je da je „Zorana Mihajlović toliki izdajnik da je deo vlade koja se danas nalazi u Drvaru i Mrkonjić Gradu zajedno sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem“.

- Advertisement -
Sourceespreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti