24.4 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022

ŽELJKO MITROVIĆ: Đilas je politička realnost koja se mora uvažiti

NAJČITANIJE

- Advertisement -

DIREKTOR i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović izjavio je da je lider SSP Dragan Đilas posle izbora politička realnost.

Mogu da izrazim samo svoj lični stav! Nekako imam utisak da posle desetak godina velikih tuča, mržnje i nedovoljno dobro artikulisanih političkih komunikacija između svih političkih aktera na javnoj sceni Srbije, možda je došlo vreme i možda su se stekli uslovi i za formiranje ambijenta smanjenih političkih i socijalnih napetosti, polarizacija i tenzija, čiji je preduslov bio ulazak velikog broja političkih organizacija u parlament!

- Advertisement -

Sada više nije važno ko koga voli ili ne voli, svi mediji imaju obavezu da tretiraju sve parlamentarne grupe, za razliku od prethodnog perioda u kome mediji nisu imali obavezu da tretiraju vanparlamentarne stranke!

Što se tiče „Dragog Đikija“ on je posle ovih izbora politička realnost koja se mora uvažiti, a to da li se njegova politička organizacija zove „Jedan od 619 miliona“ ili drugačije, stvarno više nije pitanje za medije! – saopštio je Mitrović.

- Advertisement -
SourceNovosti
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: