ZEKIĆ: Treba pohapsiti sve demonstrante, Srbi se ne razumeju u ekologiju! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić u nastupu na TV Prva iznela je stav da sve koji protestuju treba uhapsiti, da Srbi nemaju ekološku svest, ali i otkrila građanima da „nije sa sela“.


– Vratite se na ovo iz San Franciska gde su pokušali protestanti da blokiraju most. Američka policija, ili već kako se zovu američke policijske snage su ih promptno sve pohapsili, jer se to smatra unutrašnjim terorizmom. Ja da sam neka vlast, ja bih isto svaku blokadu tako – rekla je Zekić.

Produžena ruka SNS u Regulatornom telu za elektronske medije još jednom je pokazala da služi bahatoj vlasti, pa bi da ima tu moć i položaj, i sama bi pohapsila sve građane koji protestuju i u našoj zemlji. 

- Advertisement -

Prema mišljenju Zekić, građani ne protestuju zato što žele da spreče strane investitore da unište našu zemlju ili da bi budućnost bila bolja, jer mi kao narod prosto nemamo taj kapacitet za ekologiju.

– I to što se sad digla pompa oko toga nije stvar ekologije, jer mi je nemoguće da se za šest meseci do godinu dana, odjednom su Srbi postali svesni ekologije – navela je ona i nastavila paljbu po građanima.

Kada je sagovornik skrenuo pažnju Zekić da svoje sugrađane, ljude sa sela koji brane svoje reke naziva stranim plaćenicima, ona je ponovo imala zanimljiv odgovor:

– Ja znam odakle ste vi, ja nisam sa sela!

Ostavite komentar

Najnovije objave

VUČIĆ NAREDIO ARMAGEDON 3 U POŽAREVCU: Hapšenje organizovane kriminalne grupe, oštetili budžet grada Požarevca

Pljačka budžeta,narodnog novca,sukobi interesa,nameštanje poslova,pozivanje na gradonačelnika grada Požarevca? Da li je vreme za kavez drugovi ? Prema izvorima...

Još priča na sličnu temu