8.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

ZBOG OVIH 12 PITANJA BOLESNI DIKTATOR PIJE LEKOVE: Vučiću, odgovori narodu na ovo ako smeš!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nikad za devet i po godina vlasti nije se dogodilo da se na odgovor Aleksandra Vučića čeka duže od jednog, a kamoli dva i po dana. Posle 60 sati predsednik je sinoć izašao pred javnost da objasni svoje veze sa Veljkom Belivukom, pošto je ovaj u svom iskazu otkrio da je 10 godina član SNS i da je za Vučića činio usluge ko je mu je on lično, kako kaže, tražio. Vučić je, međutim, na svojoj omiljenoj televiziji Pink objasnio jedno veliko ništa, a mnoga pitanja ostala su bez odgovora.

Velja Nevolja FOTO: ATA Images

I dok medijski spinovi možda uspešno funkcionišu na biračkom telu SNS-a, ostatak javnosti pre svega zanima: 

1. Ko je Veljku Belivuku dao policijsku značku i pištolj? Bez jake veze u policiji i vlasti ovako nešto nikada ne bi bilo moguće.

- Advertisement -

Tokom nedavnog saslušanja Velja Nevolja je, kako je objavio KRIK, ispričao tužiocu i da je član Srpske napredne stranke od 2011. godine.

2. Zašto predsednik ne komentariše ovo zanimljivo otkriće, zar nije ponosan na sve svoje članove podjednako?

Naročito na one članove koji su priznali da su sprečili proteste taksista, proteste građana prošlog jula, ali i „obezbeđivali“ Vučićevu inauguraciju. A ako znamo kakve je sve još, kako kaže Vučić, monstruozne stvari radio, veoma je bitan odgovor:

- Advertisement -

3. Ko je angažovao Belivuka iz vlasti da obavlja ove prljave poslove? Dijana Hrkalović FOTO: ATA ImagesDijana Hrkalović FOTO: ATA Images


Još jedno pitanje jeste:

4. Zašto je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović na slobodi?

Optužena „na sudu tabloida“ koje kontroliše vlast, kao jedan od glavnih krivaca za prisluškivanje predsednika i Belivukov zaštitnik, Dijana je nakon svega pala u zaborav i niko je više ne pominje, a naročito ne predsednik.

5. Da li je Vučić Hrkalovićevoj oprostio ili ona o njemu ima neke informacije zbog kojih ne sme da je pomene?

A tu su i ona pitanja na koja odgovor javnost čeka i nakon nekoliko godina, poput onog:

6. Ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović?

Iako je ovo bila glavna tema predsednika duže vreme, i pored obećanja da će ubica biti uhapšen „za 48 sati“, to se ni nakon pet godina nije desilo.


Nismo saznali ni:

7. Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Prošlo je tri godine od ubistva lidera kosovskih Srba. Iako je vlast učestvovala u prljavoj kampanji pre njegovog ubistva, a nakon ovog užasnog čina obećala da će počinioci odgovarati, ni ovo se nije desilo.Gde je snimak sa naplatne rampe? FOTO: PrintscreenGde je snimak sa naplatne rampe? FOTO: Printscreen


O tome ko su „kompletni idioti“ koji su:

8. Rušili u Savamali?

9. Ko je odgovoran za pad helikoptera?

10. Afera „Krušik“?

11. Slučaj „Jovanjica“?

12. Kada će objaviti dva minuta snimka sa naplatne rampe Doljevac, koji je samo on video…

…Vučić takođe nije progovorio ni reč.

Od predsednika, dakle, sinoć nismo saznali odgovor ni na jedno pitanje koje bi u svakoj normalnoj zemlji odmah bilo rešeno i predočeno javnosti. Ono što smo saznali jeste da će penzioneri do kraja godine dobiti  100 evra, ali ljubav glasača se ne može tako doveka kupovati, baš kao što ne može ni ničija vladavina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti