20.5 C
Belgrade
sreda, 20 oktobra, 2021

ZATVORI ĆE BITI PRETESNI: Koluvije, Belivukovi, Vučićevi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Počelo je oslobađanjem Caneta Subotića i poništavanjem presude Šarićevoj grupi. Prošlo je sedam godina, novo suđenje nije počelo. Kriminalci, osuđeni na dogodišnje kazne zatvora slobodno su se šetali Beogradom, poništena je i presuda narko-bosu Darku Sariću, a vrhunac saradnje režima Aleksandra Vučića i najozloglašenijih kriminalaca je bila oslobođajuća presuda Veljku Belivuku koji je uhapšen zbog ubistva u centru Beograda. Tom prilikom je uz ostale dokaze nađen čak i Belivukov DNK na mestu ubistva – stoji u saopštenju Stranke slobode i pravde.

– Kad se sve to zna ne čudi jasna namera Aleksandra Vučića da bude oslobođen čak i Predrag Koluvija, uhapšen zbog proizvodnje marihuane. Od prvog dana je jasno da je u proizvodnju droge bio umešan državni vrh i da je Koluvija uhapšen zbog sukoba između Vučića i Stefanovića.

Koluviju i ceo objekat je čuvala BIA, droga je nađena tako što je Koluvija navodno uhvaćen da ima blinkere na kolima i onda je odveden u prostorije firme gde su policijajci našli tone marihuane. Zašto je vođen u firmu, a ne u policijsku stanicu nije saopšteno. Kao što nije saopšteno ni zašto se posle hapšenja o pronalaženju više tona droge ćutalo danima. 

- Advertisement -

Skandal da Koluvija bude pušten na slobodu je višestruko uvećan intervjuom koji je dao svom advokatu i članu Odbora za pravosuđe Vladimiru Đukanoviću. Dan kasnije postalo je jasno zašto je to urađeno.

Urađeno je da bi Aleksandar Vučić u svom obraćanju iz Dubaija mogao da komentariše slučaj Koluvija!? Tom prilikom je predsednik države Srbije kršeći Ustav i niz zakona abolirao Koluviju tvrdeći kako eto sedi u zatvoru dve godine, a nikoga nije ubio i da tona marihuane je nešto što u Nemačkoj i Evropi legalno ima maltene svaki čovek!!!

Dakle, sve je jasno. Koluvija će, poput svih prethodnih kriminalaca koji su radili u dogovoru sa režimom biti oslobođen. Srbija je na drugom mestu po kriminalu u Evropi, na prvom po korupciji. Uništene su sve institucije. Pravosuđe pokazuje poslednje znake otpora, ali ni to još dugo neće trajati.

- Advertisement -

Evropa je kroz usta svoje predsednice i najbolje drugarice Angele Merkel, Ursule fon der Lajen, poručila da podržava srpskog diktatora. Moraćemo sve sami, kao i mnogo puta u našoj istoriji. Kada to uradimo zatvori će biti pretesni za sve Koluvije, Belivuke i Šariće, ali i za Vučiće, Stefanoviće, Veselinoviće, Petroviće, Bošnjake i ostale koji su se enormno bogatili dok je Srbija propadala – navodi se u saopštenju SSP..

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti