ZASTRAŠIVANJE: Bastaću posle jučerašnje izjave stigao poziv u policiju!

Obavezno pročitajte

Samo nekoliko sati nakon održane konferencije za štampu na kojoj je osnivač Kancelarije za lokalne i inovativne politike Bastać pozvao gradske fukcionere da podnesu ostavke i raspišu vanredne gradske izbore, stigao je odgovor, ali ne od gradskih funkcionera, nego od pravosudnih organa.

“Kao i svaki prethodni put kada sam javno govorio o nestručnosti i bahatosti gradskih čelnika, usledilo je zastrašivanje, pritisci i montiranje procesa protiv mene od strane sluga naprednog režima – tabloida i organa pravosuđa.

U istom danu kada sam zamenika gradonačelnika nazvao ‘Vučićev Vesić’ otkucan je i uručen mi je poziv da se prvog narednog radnog dana javim u policijsku stanicu”, kaže Bastać i dodaje da mu je dobro poznat manir vlastodržaca da svaki put kada neko glasnije uputi kritiku na račun njihovog rada, potežu sva sredstva kako bi uplašili i diskreditovali protivnika.

“Ne plašim se pritisaka, sudskih poziva, lažnih svedoka i izmišljenih priča i nastaviću da insistiram na tome da se izbori u Beogradu održe već u prvoj polovini 2021. godine i nastaviću da pozivam opoziciju na saradnju u cilju spašavanja Beograda”, poručuje Bastać ističući da ovakva reakcija naprednjaka pokazuje koliko zapravo strahuju od udruživanja opozicije u Beogradu.

Bastać je i zapitao hoće li napredna mašinerija sada organizovati i linč umetnika Pijaniste koji im je na maestralan, sebi svojstven način pokazao šta Beograđani misle o njima, njihovim ukrasima i njihovom načinu vođenja grada.

Podsećamo, juče je uoči sednice Skupštine grada Beograda Bastać kritikovao predlog budžeta za narednu godinu, kao i rad gradonačelnika i zamenika gradonačelnika.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ALEKSANDAR VUČIĆ: Možda ćemo morati da uvedemo sankcije Rusiji, bolje je dok ne moramo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u parlamentu da će Beograd možda morati da uvede sankcije Rusiji. Vučić je rekao...

Još priča na sličnu temu