Zašto se Marko Čadež u jutarnjem programu pojavio sa lakiranim noktima

Obavezno pročitajte

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu Radio televizije Srbije sa lakiranim noktima. Na društvenim mrežama je objasnio zašto je to uradio.

Tokom svog gostovanja, Čadež je govorio o razvoju, investicijama, zapošljavanju i ekonomskoj politici, ali je gledaocima i korisnicima društvenih mreža skrenuo pažnju i svojim stajlingom.

- Advertisement -

Predsednik PKS je lakirao nokte na jednoj ruci.

Kako je Čadež naveo sa svom Instagram profilu, lakiranje noktiju je znak podške kampanji kako bi se okončalo nasilje nad ženama i decom.

„Zato što jedno od dvoje dece doživi nasilje svake godine, a jedna od tri žene će doživeti nasilje tokom svog života. Možete pomoći. Donirajte, ispolirajte i pridružite se beogradskom timu www.polishedman.com“, napisao je Čadež.

Inače, kampanja podstiče ljude da aktivno zauzmu stav, farbaju jedan nokat u plavo kako bi pokrenuli važne razgovore i podigli svest i uticali na povećanje sredstava za okončanje nasilja nad ženama i decom.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu