ZAŠTO JE PODMORNICA URONILA U NEDIMA

Obavezno pročitajte

Liberalni krugovi Novog Sada, već duži vremenski period komentarišu da su valjevski advokat Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica i tzv. novinar Nedim Sejdinović, inače aktivista više evropskih transrodnih udruženja, od nedavno u homoseksualnoj vezi.

- Advertisement -

Ovo ne bi bilo ništa novo i neobično kada su u pitanju Stojković i Sejdinović, da njihovi planovi i telesna zadovoljstva nemaju jednu opskurnu ambiciju. Naime, Sejdinović će pokušati posredstvom Stojkovića da ojača svoj uticaj u operaciji preuzimanja „Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine“. Sejdinović očekuje da će mu Stojković omogućiti podršku austrijskog političara Guntera Fehlingera iz Beča, predvodnika homoseksualnog lobija Evropske komisije, u pravcu lobiranja za Sejdinovića.

Ne zna se kako će na sve ovo reagovati novosadski novinar Duško Medić, dugogodišnji homoseksualni partner Sejdinovića, ukoliko sazna za njegovu tajnu romansu sa Čedomirom Stojkovićem.

U svakom slučaju, kako stvari stoje, ovo društvo izgleda čeka „vrela“ jesen.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu