19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

MEDIJI PSIHIČKI SPREMAJU SRBE NA ZAKLJUČAVANJE: Sledeće nedelje nam sledi pakao KORONE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da postoji veoma jasna progresija potvrdio je drugi letnji talas korone u našoj zemlji. Tada smo 24. juna imali 143 zaražene osobe u roku od 24 sata, da bismo nedelju dana kasnije imali čak 359.

Treći pik ili treći talas korona virusa, po svemu sudeći je stigao u Srbiju, o čemu svedoče i današnje brojke: 173 novoregistrovane zaražene osobe u poslednja 24 sata.

A, ako se pogleda statistika, odnosno grafike kako je tekla epidemija korona virusa u Srbiji od marta do sada, posebno u prva dva udara kovida-19, možemo zaključiti da nas već u narednih sedam do deset dana očekuju brojke od preko 300 zaraženih na dnevnom nivou!

koron,
- Advertisement -

Naime, tokom prvog talasa, 1. aprila imali smo 160 novozaraženih u roku od 24 sata, već tri dana kasnije probijena je „kota 300“ sa 305 registrovanih slučajeva, a nepune dve nedelje kasnije i „kota 400“ sa 424 zaraženih za samo jedan dan.

Da postoji veoma jasna progresija potvrdio je drugi letnji talas korone u našoj zemlji. Tada smo 24. juna imali 143 zaražene osobe u roku od 24 sata, da bismo nedelju dana kasnije imali čak 359!

I kada se pogledaju grafike prva dva talasa, može se primetiti mnogo sličnosti, s tim što je ovaj drugi, letnji, bio nešto jačeg intenziteta, dostigao je rekordnih 467 novoobolelih u jednom danu (26. jul), ali je bio i dugotrajniji, razvučeniji.

- Advertisement -

Da nam treći talas korone ne gine, bili smo odavno svesni, ali smo se nekako potajno nadali da će početi tek u novembru, a ne već u prvoj dekadi oktobra!

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti