26.7 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

ZAKLJUČATI SNS KLOVNOVE: Svet se sprda jer je vlast zaključala narod dok se oni slobodno slave!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

SNS i narod koji je njihovo zamorče

Slavlje u izbornoj noći u sedištu SNS uz trubače, grljenje, ljubljenje, i to usred epidemije izazvane koronavirusom, igranje kola koje je poveo tadašnji generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nikola Selaković, sadašnji ministar spoljnih poslova, i dalje nije zaboravljeno. Sada, čini se, izaziva još veće komentare, a kako i ne bi kada se radi o toliko neodgovornom ponašanju, i to najviših zvaničnika vladajuće stranke.

SNS,

U toj noći u sedištu SNS, iako je samo mesec, dva pre toga cela zemlja bila zatvorena, a na snazi policijski čas, na sve strane, što u Srbiji, što u regionu, što u svetu apeli da se vodi računa, da se nose maske, da se izbegavaju i svedu na minimum kontakti, odjeknuli su zvuci trube, povelo se kolo, veselilo se kao da je sve u najboljem redu u zemlji.

Naavno, ovo skandalozno ponašanje nije samo tada izazvalo osude što u zemlji, što u Evropi i svetu, već i danas, četiri meseca kasnije ne prestaje da se pominje.

- Advertisement -

Snimak je prvo podelio profesor Raša Karapandža, koji je uz video napisao „Opiši 2020. u jednoj slici ili filmu“.x

A onda i profesor političkih nauka i stručnjak za Balkan sa Univerziteta u Gracu, Florijan Biber, koji se zapitao da li su u pitanju „kovididioti ili treba zaključati klovnove“.

- Advertisement -

Jedan tviteraš, stranac se zapitao koji je ovo događaj „gde toliko srećno igraju u zemlji koja medicinsko osoblje ne može da plati bez pomoći Evropske unije“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti