16 C
Belgrade
ponedeljak, 23 maja, 2022

ZAHAROVA UDARILA NA VUČIĆA I IZDAJNIKE: Srbija kaže da smo joj prijatelj – mi svoje prijatelje uvek podržavamo

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Rusija računa na doslednu poziciju Srbije prema Rusiji u okviru međunarodnih organizacija, izjavila je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, prenosi Sputnjik.

Beležimo izjave srpskih političara o pritiscima koji se na njih vrše. Beležimo i izjave srpske strane da im je Rusija prijatelj. Možda imamo različite poglede na prijateljstvo. Mi svoje prijatelje u teškim trenucima uvek podržavamo, saopštila je ona.

- Advertisement -

Ona je navela da Rusija razume da su mnoge države koje žele da vode nezavisnu, izbalansiranu politiku pod jakim pritiskom, pre svega SAD, i da moraju da idu na kompromise.

Ako je reč o onima koji se proglašavaju našim prijateljima, onda je to nemoguće razumeti. Polazimo od toga da će se naši tradicionalni partneri u svom delovanju u okviru međunarodnih organizacija na raznim multilateralnim platformama dosledno držati stavova koji odražavaju njihove istinske nacionalne interese i istinski prijateljski odnos prema nama, zaključila je Zaharova.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: