ZABRANJENI INTERVJU SA CIA AGENTOM: Probudite se, Sandulović je jedini opozicionar i budući predsednik Srbije!

Obavezno pročitajte

Američka obaveštajna zajednica je izašla sa zvaničnim dokumentom o tome da je gosapodin Nikola Sandulović predsednik Republikanske stranke u Srbiji, ali i predsednik Unije republikanaca na Balkanu jedini opozicioni omponent, velikoj propagandi laži i Aleksandra Vučića i njegovog SNS kartela.

,,Nikola Sandulović je jedina opozicija lažnim novinarima, i političarima koji su zapravo naslednici komunističkog režima, ali i mentaliteta i matrice koji su preuzeli od svojih očeva, kojima je cilj da što više otimu od sopstvenog naroda i prisvoje svojim strankama, porodicama i firmama“, objašnjava CIA agent koji je želeo da ostane anoniman zato što podržava Trampovu struju u Americi, ali je takođe upoznat i sa situacijom na prostorima bivše Jugoslavije u prethodnih 30 godina, te je napomenuo i to da je režim želeo ukloniti Sandulovića, upravo zbog saznanja o podršci republikanaca širom sveta, koji dobija sve više i više.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

,,Nismo znali šta da uradimo sa Srbijom. Kada smo želeli da se ovde uspostavi potpuna sloboda i demokratija, skinuvši diktatora Slobodana Miloševića, jedino smo videli opciju u DOS, kako ih danas razočarani narod zove, žuti. Ali oni su izneverili očekivanja zajednice i bilo bi neozbiljno opet davati podršku Đilasu ili Vuku Jeremiću koji su šansu već potraćili“.

Komentarišući akcije predsednika Republikanske stranke Srbije Sandulovića, agent obaveštajne zajednice navodi da je velika šteta što se gospodin Sandulović još ranije nije uključio u političku borbu i stao iza svih naroda unesrećenog Balkana kako bi se oteralo komunističko i udbaško zlo odavde.

,,To je jedini političar koji može da parira Aleksandru Vučiću. Jer Vučić je kao čelik, ali gospodin Sandulović poznaje njegove slabe tačke i zna tačno kako treba reagovati. Ako ste primetili, posle svakog saopštenja Nikole Sandulovića, Vučić pada u trans, ne javlja se danima i ne zna šta da radi. Kako bi Srbi rekli, bude mu voda u ušima. Gospodin Sandulović je penicilin za njega i to treba svima da je jasno, pa čak i zalutelim opozicionarima u tzv. liberalne stranke koje se promovišu u tzv. slobodnim medijima, a da su ti mediji slobodni, ovo bih pričao i sa njima, a ne samo sa vama. Sandulovićeve akcije uvek gađaju u centar, u metu. Bilo to da je razotkrivanje i raskrinkavanje režima, bilo da su to humanitarne akcije u krajevima pogođenim poplavama. Podrška njemu i njegovim simpatizerima, i saradnicama je tu, bez premca“.

,,Sandulović je na zdravim temeljima i idejama postavio svoju politiku, ali i političku organizaciju. On želi da poveže Srbiju ali i Balkan na zdravorazumskim odnosima sa celim svetom, sa istančanim osećajem za demokratiju i slobodu. On je sigurno udarna pesnica diktatorskim režimima na Balkanu, i sa njegovim dolaskom na vlast, predstoje neka lepša vremena za Srbiju. Naravno, prvih mesec dana će biti teško, zbog mnogo hapšenja, ali će republikanci sveta dati svu moguću logističku podršku da Srbija postane suverena i nezavisna država na čelu sa Nikolom Sandulovićem i njegovim repbulikancima“, naveo je naš sagovornik, ne želeći da prognozira rezultate narednih izbora uz komentar da će svako razumeti šta će se desiti, ako između redova bude pročitao ovaj zabranjeni intervju koji nije smeo da objavi niko u mejnstrim medijima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu