19.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

(VIDEO) NOSI JE KUĆI: Majci sa bebom zabranjen ulaz u državnu instituciju! Oterali je!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U zgradi Uprave za trezor u Pop Lukinoj 7-9 zabranjen je ulaz bebama, tvrdi jedna Beograđanka koja nije uspela da, kako kaže, uđe u taj objekat zbog svog malog deteta.

Ona je navela da niko nije imao odgovor od službenika na pitanje zašto beba ne sme da uđe u zgradu. Sve vreme su joj ponavljali da beba ne sme da uđe u zgradu. Zbog toga je, kako objašnjava, svoje poslove, odnosno podnošenje zahteva, morala da završi na ulaznim vratima.

„Osećala sam se kao da vučem kravu s livade sa sobom, a ne svoju bebu u kolicima. Pritom sam otišla lično, jer na mejl ne odgovaraju, niti se javljaju na telefone“, ispričala je za Nova.rs ova mlada majka.

- Advertisement -

„Ne znam da li je beba prenosilac neke bolesti ili terorista. Znači treba na vratima da naglasite da je bebama zabranjen ulaz“, dodaje ona i postavlja vrlo jasno pitanje:

„Zašto beba ne sme da uđe u zgradu Uprave za trezor, to je moje pitanje“.

Naša sagovornica je ocenila da je sve ovo skandalozno i sramotno, kao i da je diskriminatorno.

- Advertisement -

Nova.rs je pokušala da kontaktira Upravu za trezor, ali niko nije odgovarao na naše pozive i poruke. Nakon toga smo kontaktirali i Ministarstvo finansija, ali se ni tamo nisu javljali na telefon.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti