22.7 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

ZABRANITI ODRŽAVANJE GEJ PARADE: SPC mora da se oglasi o ovoj temi (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Branimir Nešić, direktor izdavačke kuće Katena mundi, u intervjuu za Helm Kast kaže da građani Srbije predstojećoj paradi pedera treba da se suprotstave gerilskim metodima i izvode akcije koje vlast ne bude očekivala.

On kaže da je manipulacija vlasti da gej parada mora da se održi kao kontra usluga zapadau jer Srbija nije uvela sankcije Rusiji. Nešić kaže da je to laž i da Vučić nije uveo sankcije Rusiji jer se plaši reakcije građana Srbije.

- Advertisement -

Nešić je posebno iskazao zabrinutost zbog najave da će tokom svojih manifestacija LGBT osobe obilaziti i crkve i manastite. On je rekao da se SPC još uvek nije oglasila povodom takvih najava i da očekuje da SPC i SANU zauzmu odlučan stav protiv održavanja ovakvih skupova u Srbiji.

– SPC mora da zauzme svoj jasan stav o takvim događajima – rekao je Nešić i podsetio na inicijativu da se u Srbiji donese zakon o zabrani LGBT propagande na 100 godina.

Nešić u emisiji govori o rusko-ukrajinskom sukobu, stanju u Evropi, političkoj situaciju u Srbiji i Crnoj Gori i drugim aktuelnim temama.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti