ZA PLATU ĆE SVE DA URADE: Policija okružila Suzanu Lazarević, narod viče „Ustaše, uhapsite Vučića“!

Obavezno pročitajte

Na kraju današnje litije, ispred hrama Svetog Save u Beogradu, rodoljubiv govor je držala inženjer Suzana Lazarević, kada je iznenada i bez ikakvog razloga okružila policija, što je izazvalo veliki bes u narodu.

Kao što se na snimku vidi, u Srbiji je reč (odbrana Kosmeta i kritika režima) postala najopasnije oružje pa policija dobija naređenje da odmah reaguje.

- Advertisement -


Nakon što su okružili Suzanu Lazarević, odmah je pritrčao da je i telom brani narodni poslanik Aleksandar Jerković, ali i okupljeni narod koji je u besu vikao policajcima: „ustaše“, „šiptari“, „idite na Kosovo“, „uhapsite Vučića“, ali i „udbaška država“ i „udba“ aludirajući na Titov preki sud kada su Srbe hapsili i osuđivali zbog jedne reči.

Za sada nije poznato da li ima uhapšenih, ali primetno je da isti mediji koji su satanizovali protivzakonito uhapšene Dejana Zlatanovića i Damnjana Kneževića, pripremaju teren tekstovima o tome da su „litijaši napali policiju“.

Na snimku se ne vidi napad na policiju, a još 90-ih su u vreme Miloševića na svakom protestu studenti i narod policiji skandirali iste parole „idite na Kosovo“ i „ustaše“, „šiptari“ što nikada nije bilo kvalifikovano kao „napad na policiju“, čak ni u režimskim medijima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu