20.6 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

VULINA VUTRA BACILA NA AGRESIJU, I ON HOĆE DA SE BIJE: Zagorčaću život mafiji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da će zagorčati život mafiji. On je rekao da će to učiniti nakon što je posle slovenačkog razbijen i austrijski ogranak kriminalnog „kavačkog klana“, i kazao da policija ima saznanja gde se nalazi osumnjičeni za određena krivična dela Radoje Zvicer. Zasad se iza rešetaka našao Dario Đorđević Dekster. „Mi smo mesecima radili na Đorđeviću i njegovoj bandi. Na osnovu naših informacija, austrijske kolege su izvršile hapšenje i pronašle 10 kilograma heroina.

Njegovi pomagači u Srbiji su takođe pohapšeni, a moj zadatak je da u Srbiji bude što manje kriminalnih grupa, da budu slabije organizovane, manje opasne, i posebno da što manje traju.

Hoću da podzemlju u Srbiji učinim život teškim“, izjavio je Vulin za „Novosti“. Kaže da policija ima informacije o Radoju Zviceru. „Imamo informacije o njegovom kretanju. Istraga odlično napreduje, tužilac Nenadić je zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza. U zakonskom roku bićemo spremni da izađemo sa optužnicom. Očekujem veliki broj najtežih kazni, zaslužili su da nikada ne vide sunce osim kroz rešetke“, poručio je ministar

- Advertisement -

Prema njegovim rečima, postoje policajci koji čuvaju kriminalce. „Do sada se o tome ćutalo, starešine nisu htele da se zameraju i tolerisale su veze policajaca i kriminalaca, čak i na najnižem nivou. To više nije moguće, proveravamo svaki navod koji povezuje naše pripadnike sa kriminalcima i svi kojima se dokaže veza biće kažnjavani do otkaza. Ovo važi za sve nivoe u MUP“, jasan je Vulin.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti