3.5 C
Belgrade
nedelja, 24 oktobra, 2021

VULIN ZAPRETIO STEFANOVIĆU: Pričaće nadležni sa njim!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da će „nadležni organi doći i razgovarati“ sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem i provoptuženim u slučaju poljoprivrednog dobra Jovanjica na kojem je uzgajana marihuana Predragom Kuluvijom, zbog Koluvijinih navoda da mu je nuđena sloboda ako „lažno optuži“ brata predsednika Srbije Andreja Vučića.

Vladimir Đukanović i Predrag Koluvija; FOTO: PrintscreenVladimir Đukanović i Predrag Koluvija; FOTO: Printscreen

– Nema zaštićenih kod Aleksandra Vučića, nije ni Stefanović. Videćemo šta je istina, da ne sudimo na osnovu novina, sačekajmo – rekao je Vulin za TV Pink, povodom navoda Koluvije koje je objavio tabloid Objektiv da mu je iz kabineta ministra Stefanovića nuđena sloboda ako u postupku koji se protiv njega vodi za „Jovanjicu“ lažno optuži Andreja Vučića.

- Advertisement -

Predrag Koluvija uhapšen je krajem 2019. i sudi mu se pod optužbom za proizvodnju ogromne količine marihuane. Pre nekoliko dana pušten je iz pritvora, a intervju koji je objavio Objektiv, dao je svom advokatu u postupku Vladimiru Đukanoviću, poslaniku Srpske napredne stranke i predsedniku Odbora Skupštine Srbije za pravosuđe.

– Oni su bili sigurni da ću pristati na njihovu ponudu. Da okrivim Andreja Vučića da radim za njega, a za Zvonka Veselinovića rasad. Rekli su mi da treba da kažem da je njegova proizvodnja u Vrbasu – navedeno je u Koluvijinom u intervjuu, povodom navoda iz optužnice iz perioda dok je Stefanović bio ministar policije.

Vulin je rekao da je Vladimir Đukanović, kojem je Koluvija dao intervju, „veoma ozbiljan čovek“.

- Advertisement -

Govoreći o zajedničkoj slici sa Vladimir Kovačevićem Kovačom (32), nekadašnjim vođom navijača FK Rad koji je nedavno uhapšen zbog sumnje da je podstrekivao da se u zapali jedan automobil, Vulin je rekao da mu je Kovačević „prišao“ na koncertu „Riblje čorbe“ i da je tako slika nastala.

– Kako sad oni mediji koji su me ‘pljuvali’ da mi je prijatelj ne napišu da sam ga uhapsio. Kakvi smo mi to prijatelji kad nisam sprečio da uhapse tu bitangu, a znao sam za svaki sekund akcije – rekao je Vulin.

On je naveo da je dobro da mu prilaze ljudi da se slikaju, jer ako to prestanu to znači da je „završio političku karijeru“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti