19 C
Belgrade
ponedeljak, 15 avgusta, 2022

VULIN: Srbija se na izborima opredeljuje između dve grupacije

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin boravio je danas u Vrbasu i tom prilikom se sastao sa predstavnicima Srpske napredne Stranke i Pokreta socijalista.

Vulin,
Foto BETA, JOVO MAMULA

Vulin ponosan na listu

- Advertisement -

Vulin je istakao da su njegov Pokret socijalista i on ponosni na to što se nalaze na listi koju predvodi Aleksandar Vučić i da se na predstojećim izborima Srbija suštinski opredeljuje samo između dva stava, odnosno dve grupacije.

„Ovo su izbori za političku stabilnost, ovo su izbori na kojima se moramo izboriti za mogućnost našeg naroda da nastavi sam da odlučuje.

Ovo su izbori na kojima ćemo podržati politiku vojne neutralnosti, ovo su izbori na kojima ćemo podržati politiku borbe za prava Srba, bez obzira gde oni žive.

- Advertisement -

Ovo su izbori na kojima ćemo podržati politiku Aleksandra Vučića i na kojima će se pokazati da Srbija suštinski bira samo između dva stava. Samo između dve grupacije, bez obzira da li oni izlaze ili neizlaze na izbore.

Ona bira između Srbije koja odlučuje sama o sebi ili Srbije o kojoj će odlučivati ambasadori. O Srbiji koja će biti vojno neutralna ili Srbije koja će otići u NATO pakt. O Srbiji koja će razvijati sebe, a ne slušati i čekati da joj razvoj obezbedi neko drugi.“, kazao je Vulin

On je istakao da je Aleksandar Vučić u najtežim vremenima pokazao i dokazao da je upravo on jedini čovek oko koga nacija može da se okupi.

„Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao šta znači čvrsto vođstvo i koliko je važno kad u teškim i najtežim vremenima imate nekoga oko koga može nacija da se okupi, kada imate jasnog, čvrstog čoveka, kada imate vođu koga narod voli i poštuje“, rekao je Vulin.

Predsednik PS-a je dodao i da su njegova partija i on čvrst i pouzdan partner i da će učiniti sve da se Vučićeva politika nastavi.

„Pokret socijalista će učiniti sve da se politika oko koje smo se okupili još 2008. godine nastavi, da pobedimo one koji bi Srbiju da vrate negde nazad, da pobedimo one koji bi Srbiju da predaju u ruke strancima.

Pokret socijalista je čvrst, Pokret socijalista je pouzdan i veoma borben koalicioni partner. Mi smo tu zato što smo saborci, mi smo tu zato što verujemo u istu Srbiju, zato što verujemo u ideje koje su nas okupile 2008. godine.

Pokret socijalista će dati sve od sebe i u Opštini Vrbas da rezultat bude bolji, da bude vidljivo da se nalazimo na listi koju predvodi Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić.“, naglasio je Vulin.

Vulin je poslao poruku građanima Vrbasa da izbori nikako nisu gotovi dok se ne završe.

„I da svim građanima poručimo još jednom – nije gotovo dok se sve ne završi. Najveći protivnik naše izborne liste je uverenje da je sve gotovp i da ova opozicija i onako ne zaslužuje poverenje, pa će samim tim pobeda biti naša.

Pobeda mora biti naša, ali će biti naša ako svako onaj kome je stalo do slobodne i uspravne Srbije izađe na izbore i zaokruži listu pod brojem 1.“, zaključio je Vulin.

Predsednik Opštine Vrbas i funkcioner SNS-a Milan Glušac, poručio je da očekuje ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke na predstojećim izborima i da očekuje snažnu podršku koalicionih partnera.

“ Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem očekuje ubedljivu pobedu u Vrbasu sa našim koalicionim partnerima. U prethodnom periodu smo pokazali da smo pravi i pouzdani partneri i to očekujemo i u narednom periodu.“, rekao je Glušac

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti