Vulin: Srbi su bili KUKAVICE, zato danas ne žive u jednoj državi!

Obavezno pročitajte

“Srbi voljom velikih sila, a nekada i svojim kukavičlukom – kukavičlukom prošlih generacija, ne žive u jednoj državi…”, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin

O srpskom ministru vojnom Aleksandru Vulinu nema potrebe ništa pričati. Svi znamo za njegovo dragoceno NEsluženje vojnog roka u bivšoj nam državi Jugoslaviji, za njegovo herojsko NEučestvovanje u ratu 1999. i za njegovo junačko služenje vojnog roka od 14 dana, minus dva vikenda, čime je opravdano zaslužio i dobio veliki broj ordena, plaketa, zahvalnica i počasti.

VULIN NAPAO ŠIPTARE: Da Rama ima mozga ne bi pokušavao da napravi „veliku Albaniju“.

- Advertisement -

Taj ministar vojni je dobio i Plaketu za izuzetan doprinos radu Saveza krajiških udruženja, kao i doslednu borbu za opstanak Srba u Republici Srpskoj i zemljama regiona, u okviru manifestacija “Krajišnici u riječi i slici” i “Petru za Petrovdan”, što je saopštilo danas Ministarstvo odbrane, a preneo N1.

vulin

Vulin je prilikom dodele ove plakete ocenio da “gde god Srbi da žive oni čuvaju svoju kulturu, svoju tradiciju”.

“Naša različitost jeste naša vrlina i naša snaga. Srbi voljom velikih sila, a nekada i svojim kukavičlukom – kukavičlukom prošlih generacija, ne žive u jednoj državi, ali mogu i moraju da budu jedinstven politički narod koji će najvažnije odluke o svojoj naciji i sebi donositi jedinstveno, brinući o čitavom srpskom narodu i vodeći računa da to bude u skladu sa onim što smatra i misli da treba da se uradi”, rekao je Vulin.

On je istakao da Beograd i Srbija kao matica, moraju da okupljaju sve Srbe.

Dodeljujući plaketu ovom čoveku, koji optužuje prošle generacije Srba za kukavičluk, Krajišnioci i ostali, koji su što milom, što silom ostavili svoje vukojebine i preplavili Srbiju, još jednom su pokazali svoju prepredenost i junačko poltronstvo prema svakoj bitangi koja je na vlasti.

Dokazali su Krajišnici da su s pravom došli i zavladali Srbijom i da su zaslužili svojom herojskom bežanijom iz rodnih krajeva da steknu pravo na upravljanje nad glupim i kukavičkim Moravcima, Šumadincima i ostalim starosedeocima.

Naravno da su zaslužili ti Šumadinci, Moravci i ostali da ih zapišava kako ko stigne, jer su dokazali da su glupi ko kurac, kad su praštali istim tim Krajišnicima i zločine u Mačvi i druga zverstva po celoj Srbiji, pa ih uz to, u znak zahvalnosti, potom još i oslobađali, pa čak i s njima podelili slavu Cera, Kajmakčalana i ostalih herojskih stratišta.

Sourcepoliticki

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu