Vulin se hitno oglasio posle vesti o planiranom atentatu na Vučića

0
33

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se nakon priznanja okrivljenog svedoka saradnika Srđana Lalića da je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića planirao atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je istakao da ponovlja svima koji sada nose odgovornost za bezbednost u Srbiji da čuvaju i sačuvaju predsednika Vučića.

„Od prvog dana mog dolaska na mesto ministra policije znao sam da moram učiniti sve da predsednik Aleksandar Vučić preživi dok ne uništimo klan Belivuk-Miljković. Njihov glavni cilj je bio smrt Aleksandra Vučića i članova njegove porodice i uvođenje Srbije u haos u kom bi izabrali vlast koja će ih slušati i čuvati.

U tome nisu bili sami i niti su bili bez političke podrške i političkih ambicija, zato sada kada je i na suđenju potvrđeno da su postojali planovi i konkretna činjenja da se likvidira Aleksandar Vučić, ponavljam svima koji sada nose odgovornost za bezbednost u Srbiji da čuvaju i sačuvaju predsednika i stabilnost i mir u Srbiji. I sada postoje politički centri moći koji će pokušati da iskoriste kriminalce da ubistvom Aleksandra Vučića sruše Srbiju. Kada sam to rekao pre dve godine, smejali su mi se i proglašavali za ludaka, poltrona.

I tada i sada znao sam da pakost i mržnja nisu zamena za istinu. Ponosan sam što smo mi pripadnici MUP-a, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal uspeli ono što bezbednosne strukture koje su vodile zemlju u vreme ubistva Đinđića nisu uradile, zaštitili smo svog predsednika i nismo dozvolili da ološ ubije prvog među Srbima- Aleksandra Vučića. Borba nije gotova, a oni koji u njoj ne učestvuju, bar neka se više ne smeju“, izjavio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Ostavite komentar