VULIN POTVRDIO: Vučić i hapsi, i sudi, i tuži!

Obavezno pročitajte

Nakon što je predsednik beogradske opštine Palilula i visoki funkcioner SNS Aleksandar Jovičić uhapšen sinoć zbog sumnje da je trgovao uticajem, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je Aleksandar Vučić prvi političar koji za to ima hrabrostii i da je to dokaz da „partijska knjižica“ neće nikoga zaštiti. Ono što je Vulin zaboravio jeste da to nije Vučićev posao, već posao ministarstva na čijem je Vulin čelu.FOTO: Ministarstvo odbraneFOTO: Ministarstvo odbrane


Predsedniik Srbije nije taj koji treba da „ima hrabrosti“ da hapsi ili izdaje naređenja za hapšenje, već to treba da rade nadležne institucije, odnosno Ministarstvo unutrašnjih poslova.


– Predsednik Aleksandar Vučić je bio veoma jasan da niko neće biti zaštićen i ne dozvoljava da bilo ko bude. Kod njega nema zaštićenih. Ovo što je uradio Aleksandar Vučić, između ostalog i sa hapšenjem Jovičića, je dokaz da je ovo zemlja u kojoj se poštuje zakon i nema te partijske knjižice koja će vas sačuvati – rekao je ministar Vulin za RTS.


Ovo je još jedan od primera kako se konstantno krši Ustav i kako je predsednik Srbije odavno i prvi čovek svih institucija u zemlji, ministar svih ministarstava, gradonačelnik gradova, predsednik opština itd…Umesto što svakodnveno hvali Aleksandra Vučića, ministar unutrašnjih poslova bi mogao za promenu da radi svoj posao, ukoliko mu to predsednik dozvoljava.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu