-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

VULIN PORUČIO NARODU: Možete da protestujete koliko god hoćete!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je navode da je bio u kolima Hitne pomoći tokom blokade autoputa u subotu kod Sava centra.
Vulin odbacio navode da se tokom blokade „švercovao“ preko Gazele kolima Hitne pomoći

Vulin je na TV Pinku pozvao advokata Božu Prelevića da ga tuži kako bi mu „dokazao na sudu da laže da je bio u tim kolima“.
On je poručio građanima da protestuju „koliko hoće“ ali da gledaju da tim protestom ne krše zakon i da ne ugrožavaju živote svojih sugrađana.


Ministar je naveo da je policija imala slučaj u petak kada je građanin Beograda u pijanom stanju blokirao saobraćaj na okretnici, uz komentar da „ako mogu oni, zašto ne može i on“.

„Kako mi njemu da pišemo prekršajnu prijavu, a njima (koji su blokirali saobraćaj na putevima u Srbiji) ne? Tako ne ide“, rekao je Vulin.

- Advertisement -

On je kazao da policija nije obezbeđivala proteste u subotu, kako su i najavili ranije, kao i da sada opozicija ne može da optuži policiju za nasilje.

„Jedino nasilje koje sam video na protestima je nasilje onih batinaša. Ko je oštećen osim onog vozača bagera? Razbijene su recimo prostorije Pokreta socijalista u Novom Sadu“, rekao je Vulin.

On je za navode opozicionih medija da su protestovali aktivisti rekao da „kada razbijaju prostorije, oni su aktivisti“.

- Advertisement -

Advokat i član Skupštine slobodne Srbije, Božo Prelević, rekao je da je ministar policije Aleksandar Vulin prešao preko Gazele u vozilu Hitne pomoći, koje su demonstranti propustili.

„Više ljudi ga je prepoznalo u vozilu. Neverovatno nam je da je to učinio kako bi prešao preko mosta“, rekao je Prelević ranije za Nova S.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti