VULIN PORUČIO ĐACIMA NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE: Draga moja deco, mi smo srećni onoliko koliko ste vi bezbedni (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je danas đake prvog razreda Osnovne škole „Nadežda Petrović“ na Novom Beogradu i poželeo im uspešan početak školske godine.

On je tom prilikom istakao da je njihova policija uvek tu da ih čuva i štiti i brine o njihovoj bezbednosti i sigurnosti. 

- Advertisement -

Dragi đaci, vaša policija je tu da vas čuva i šta god vam se u životu desi, oni su na vašoj strani. Uvek dođite kod njih i kažite im kada imate neki problem, kada se nečeg uplašite, kada se izgubite, upamtite, šta god da vam se desi, oni su tu, oni vas čuvaju. Ne mogu da vas vole kao mame i tate, niko ne voli kao mama i tata, ali vas čuvaju i štite„, poručio je đacima Vulin, saopštio je MUP. 

Vulin je istakao da je prioritet rada policije da sva naša deca koja su budućnost Srbije budu bezbedna i sigurna, da imaju bezbrižno detinjstvo, te da saobraćajna policija u zonama oko škola posebno vodi računa o poštovanju saobraćajnih propisa i bezbednosti dece i dodao da je prisustvo policije u zonama oko škola znatno pojačano. 

Draga moja deco, mi smo srećni onoliko koliko ste vi bezbedni. Samo da vi budete sigurni, samo da pazite, samo da se vratite kući dobro, mi samo to od vas tražimo. I da učite i da budete dobri, sve je to divno, ali samo da mi budete dobro, samo da se vratite kući da se obradujemo, da vas zagrlimo kad se vratite kući i da budemo ponosni na vas. Zato su tu vaši učitelji, zato je tu vaša policija, da budete dobro„, rekao je Vulin.

Dodao je da će u narednom periodu radi veće zaštite dece biti raspoređeno još više školskih policajaca i policajaca pozornika kojih ima trenutno oko 900 na ulicama većih gradova Srbije.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu