-0.8 C
Belgrade
sreda, 19 januara, 2022

VULIN, NAJVEĆI BLUDNIK GRADA ČIKAGA: Patrolira helikopterom iznad Beograda sa 106 000 policajaca!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Profesionalni nosač uniformi, aktuelni ministar policije Aleksandar Vulin, može za sebe komotno da kaže da je uspeo u životu. Tokom svog ministrovanja je dočekao i to da se u novogodišnjoj noći obrati svim policajcima, i to iz helikoptera, koji je nadletao glavni grad.Aleksandar Vulin FOTO: Ministarstvo odbraneAleksandar Vulin FOTO: Ministarstvo odbrane

Ne sumnjamo da se ovime Vulinu ispunio san, jer je svima poznata ljubav Minpukija prema ovoj letilici.

Vulin je tako jedva dočekao da dođe Nova godina, pa je tako, patrolirajući gradom, osetio potrebu da se obrati policajcima.

- Advertisement -

– Ovde Morava 1, Morava 1. Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, svim jedinicama, svima onima koji večeras dežuraju, želim srećnu, uspešnu 2022. godinu. Želim im godinu zdravlja, rada, napretka. Želim im godinu naše dece. Želim vam drage kolege, godinu u kojoj će naša Srbija biti uspravna, samostalna, nezavisna, koja će biti majka svakom svom detetu – bile su reči kojima se Vulin obratio policajcima.

Pokazao je tako Vulin da se želje ostvaruju, ali je i pokazao da nema stvari koje ljudi iz vlasti neće uraditi kako bi prikupili poneki politički poen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti