VULIN: Marinika Tepić je nesrećnica!

Obavezno pročitajte

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da nije otišao u Niš dan nakon automobilske nesreće kako bi zataškao slučaj i prikrio bahatog vozača zbog viših interesa, a potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić „počastio“ je epitetom nesrećnica.Marinika Tepić, FOTO: Milica VučkovićMarinika Tepić, FOTO: Milica Vučković

– Da li ministru treba opravdanje da bi obišao policiju u Nišu? To je priča one nesrećnice Marinike Tepić. Da vas neko optuži da prikrivate nesreću, a policija je odmah uhapsila bahatog vozača… Mi živimo u takvom sistemu vrednosti, naš javni prostor je toliko zagađen, to je sve odvratno – rekao je Vulin u emsiji „Hit tvit“.

On je dodao da su takođe laži da je vozač audija Nemanja Stamenković (19) koji je usmrtio maloletnog Andreja Prekljušaja (12) i Dejana Ilića (48) sin žene koja je blisko povezana sa režimom.Tepić: Šta je Vulin radio u niškoj policiji?

- Advertisement -

– Ta žena je najpre bila državni sekretar, pa su je povezivali sa ovom ili onom strankom. Ništa od toga nije tačno – naveo je Vulin i dodao da ne zna da li će neko iz niške policije snositi odgovornost zbog ove tragedije.

– Prošle godine je poginulo oko 500 ljudi, manje nego ranijih godina. Sutra ću imati sastanak u Nišu sa direktorom policije i ostalima. Ako neko nije dobro radio, nije problem da bude smenjen, ali videćemo da utvrdimo činjenice i da li treba preduzimati neke mere – rekao je.

Komentarišući jučerašnje proteste u Nišu, ministar policije kaže da ih je „opozicija iskoristila u političke svrhe“.Nišlije: Maksimalna kazna za vozača „audija“ i ostavka načelnika policije (VIDEO) (FOTO)

– Imaju pravo da budu nezadovoljni i da traže da radimo bolje. Moj posao je da njihovu zabrinutost učinimo manjom. Što se tiče opozicije, svako može da koristi šta misli da treba u svrhu promocije, ali smrt deteta ne bi trebalo da se koristi za takve ciljeve – kazao je Vulin.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu