VULIN LAŽE EU, NAROD MU SE SMEJE: Policija u Srbiji hapsi huligane, ne sarađuje sa njima!

Obavezno pročitajte

„Srpska policija hapsi huligane, a ne sarađuje sa njima. Poslanici Evropskog parlamenta se u svojim zemljama ne pitaju ništa, zato svoje frustracije hoće da leče na Srbiji“, naveo je ministar Aleksandar Vulin, a saopštio MUP.

– Pre nego što napadnu srpsku policiju, neka najpre pogledaju koliko krvi su pustile evropske policije na protestima u Parizu, Berlinu, Ljubljani, Luksemburgu, pa ako imaju bilo kakvu važnost, neka objasne evropskim policijama šta treba da rade – rekao je Vulin.

Ministar policije je tako napao poslanike Evropskog parlamenta koji su usvojili rezoluciju o Srbiji, a na tapetu su se našli Rio Tinto, Linglong, kršenje ljudskih prava, nasilje na protestima…

- Advertisement -

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije postupa po zakonu, ali i vodi računa da ne bude krvi na ulicama Srbije. Verujem da je uvažene poslanike Evropskog parlamenta mnogo razočaralo što nije bilo slika razbijenih srpskih glava, ali građane Srbije je mir na ulicama obradovao. MUP Srbije će raditi po zakonu i na dobrobit građana Srbije, a evroparlamentarci mogu samo da pate što je tako – zaključio je Vulin.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu