27.8 C
Belgrade
četvrtak, 29 jula, 2021

VULIN: Kobre sprečile Vučića da isprangija Jeremića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su, Odreda vojne policije specijalne namene Kobre „sprečili“ da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i još tri funkcionera te stranke „dobiju ono po šta su došli“ od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili“, naveo je Vulin u saopštenju.

Kako je ocenio, četvorica funkcionera Narodne stranke „pokušali su da isprovociraju predsenika Vučića“.

- Advertisement -

Nekoliko funkcionera Narodne stranke, predvođeni Vukom Jeremićem, odazvali su se pozivu predsednika Aleksandra Vučića „na tuču“ i jutros se pojavili ispred Predsedništva na Andrićevom vencu.

Vučić se, prema svedočenju Jeremića, pojavio ispred njih, unosio im se u lice, poručujući: „Hajde me tuci“, objavio je portal Nova.rs.

Predsednik Srbije pozvao je prethodnog dana predstavnike Narodne stranke Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Borivoja Borovića i Vladimira Gajića da dodju da ga „linčuju ako smeju“ i da će on sam izaći na kraj s njima.

- Advertisement -
SourceDanas
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti