18.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

VULIN BRINE O VUČIĆU: Ne znam da li će ga pre izdati zdravlje ili članovi Vlade koje je stvorio

NAJČITANIJE

- Advertisement -

PRITISCI na Aleksandra Vučića da napusti vojnu neutralnost i uvede sankcije Rusiji rastu brže nego što bilo ko može da zamisli, rekao je Aleksandar Vulin, ministar policije i predsednik Pokreta socijalista.

– To što Vučić ima hrabrosti i da se suprotstavi i da izdrži, ne znači da pritisaka nema i da bi bilo ko drugi mogao da ih izdrži, ne znam ni koliko će on izdržati pre nego ga izda zdravlje ili neki članovi Vlade Srbije i stranke koje je stvorio, ko bude prvi.

Da Srbija uvede sankcije Rusiji ništa bitno se ne bi promenilo, ali sile NATO-a ne traže uvođenje sankcija Rusiji zato što će to nešto promeniti, već zato što će to pokazati da poslednji slobodni narod u Evropi nije više slobodan i da je njegov vođa slomljen.

- Advertisement -

– Aleksandar Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi koji brine o svom narodu, ali i o zaboravljenim vrednostima morala i zahvalnosti, Srbi bi rekli, Vučić ima obraza. Zato Vučića toliko lome da pokažu da nema slobode za male, i da samo veliki imaju prava na interese i prijatelje. Ne znam da li će uspeti da slome SNS i da ne kandiduju Vučića za predsednika Srbije, ali znam da koliko bude Vučića u politici Srbije, toliko će biti slobodne Srbije – izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući pritiske koji se iz zemlje i iz inostranstva vrše na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvede sankcije Rusiji i da se ne kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

- Advertisement -
SourceNovosti
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti