21.6 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

VULETIĆ RAZVALIO SNS: Izneo dokaze o vezi Vučića i Velje Nevolje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Profesor Vladimir Vuletić, koji je proteklih meseci u više navrata govorio o zloupotrebama u FK Partizan, ali i kriminalnim radnjama Veljka Belivuka, dostaviće danas Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) dokaze o povezanosti između visokih funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) i uhapšenog vođe navijača.

Kako saznajemo, Vuletić će danas u 12 časova dostaviti dokaze o povezanosti između pojedinih funkcionera vladajuće stranke i pripadnika grupe Velje Nevolje. Naime, radi se o dokazima koji se odnose na restoran na Partizanovom stadionu, a u kome je, nakon pada klana Velje Nevolje, pronađen sakriveni bunker, u kome je pronađen snajper.


- Advertisement -

Kako su mediji ranije prenele, tada je uz snajper nađeno i sedam različitih cevi, najsavremenija optika, kao i meci koji probijaju blindirano vozilo i pancir. Inače, reč je o bunkeru koji se nalazi na stadionu, a koji su koristili pripadnici grupe Veljka Belivuka.

Zamenik načelnika UKP i vršilac dužnosti načelnika SBPOK Ninoslav Cmolić, ubrzo nakon pronalaska bunkera, otkrio je šta se nalazilo u njemu.

„Pronašli smo izvesnu količinu narkotika, oružja, materijalnih i bioloških tragova. Ono što smo tražili – mi smo to i našli. A, to se vezuje za najveća krivična dela, ubistva i sakaćenja ljudi. U šteku na stadionu Partizana je zatečeno 10, 15 lica, ali oni nisu članovi ove kriminalne grupe, samo su legitimisani. Sam stadion Partizana ima mnogo tih, što skrivenih, što neskrivenih prostorija, to ćemo tek utvrditi. To nije bunker, već ozbiljno opremljena prostorija koja je njima data na korišćenje. I to treba pitati upravu Partizana zašto su ih dobili“, istakao je Cmolić ranije.

- Advertisement -

Podsetimo, Vuletić, koji će danas SBPOK-u priložiti dokaze o vezi između restorana na stadionu Partizana i funkcionera SNS, proteklih meseci u više navrata je govorio o kriminalnim aktivnostima pomenute grupe, ali i njihovoj saradnji sa visokim funkcionerima.

Inače, kriminalna grupa Veljka Belivuka uhapšena je početkom februara u velikoj akciji MUP i BIA. Sumnjiče se za teška krivična dela, poput otmica, ubistva i iznuda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti