Vučiću šta ti radi sin u društvu osuđivanih kriminalaca?

SNP “Naši” postavlja pitanje Aleksandru Vučiću zašto danima ćuti povodom skandalozne fotografije njegovog sina Danila Vučića koji se nalazi u društvu osuđivanih kriminalaca?

Obavezno pročitajte

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je bio u društvu huligana i članova ekipe ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, o čemu svedoči fotografija koja je pre par dana objavljena na društvenim mrežama. Sa članovima ove kriminalne grupe predsednikov sin uslikan je i 2018. na svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji, a tada je Aleksandar Vučić kazao da se on u ovom društvu našao slučajno.

Na fotografiji koja se pre par dana pojavila u javnosti Danilo Vučić sedi za stolom sa još 12 osoba među kojima su Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi i Nemanja Srećković kriminalne skupine koji se predstavljaju kao navijačka grupa „Janjičari“.

- Advertisement -

Vidojević i Srećković su članovi ekipe koju je nekada predvodio čuveni ubijeni kriminalac Aleksandar Stanković – Partizanove navijačke grupe „Janjičari“ poznate po nasilju i kriminalu. Ova grupa obezbeđuje beogradske noćne klubove i splavove, prodaje drogu, a učestvuje u tučama, pucnjavama i čak ubistvima.

Vidojeviću, koji sedi dva mesta od predsednikovog sina, trenutno se sudi zbog demoliranja kluba „Komitet“ u Beton hali, a protiv njega vođeni su postupci i za razbojništvo i nedozvoljeno nošenje oružja. U maju 2018, postao je vlasnik firme koja se bavi poslovima privatnog obezbeđenja, a preuzeo ju je od devojke ubijenog Stankovića.

SNP “Naši” postavljaju pitanje da li je moguće u bilo kojoj zemlji u Evropi da se sin predsednika neke države drugi svakodnevno sa osuđivanim kriminalcima?

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu