Vučiću šta ti radi sin u društvu osuđivanih kriminalaca?

SNP “Naši” postavlja pitanje Aleksandru Vučiću zašto danima ćuti povodom skandalozne fotografije njegovog sina Danila Vučića koji se nalazi u društvu osuđivanih kriminalaca?

Obavezno pročitajte

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je bio u društvu huligana i članova ekipe ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, o čemu svedoči fotografija koja je pre par dana objavljena na društvenim mrežama. Sa članovima ove kriminalne grupe predsednikov sin uslikan je i 2018. na svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji, a tada je Aleksandar Vučić kazao da se on u ovom društvu našao slučajno.

Na fotografiji koja se pre par dana pojavila u javnosti Danilo Vučić sedi za stolom sa još 12 osoba među kojima su Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi i Nemanja Srećković kriminalne skupine koji se predstavljaju kao navijačka grupa „Janjičari“.

- Advertisement -

Vidojević i Srećković su članovi ekipe koju je nekada predvodio čuveni ubijeni kriminalac Aleksandar Stanković – Partizanove navijačke grupe „Janjičari“ poznate po nasilju i kriminalu. Ova grupa obezbeđuje beogradske noćne klubove i splavove, prodaje drogu, a učestvuje u tučama, pucnjavama i čak ubistvima.

Vidojeviću, koji sedi dva mesta od predsednikovog sina, trenutno se sudi zbog demoliranja kluba „Komitet“ u Beton hali, a protiv njega vođeni su postupci i za razbojništvo i nedozvoljeno nošenje oružja. U maju 2018, postao je vlasnik firme koja se bavi poslovima privatnog obezbeđenja, a preuzeo ju je od devojke ubijenog Stankovića.

SNP “Naši” postavljaju pitanje da li je moguće u bilo kojoj zemlji u Evropi da se sin predsednika neke države drugi svakodnevno sa osuđivanim kriminalcima?

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu