1.3 C
Belgrade
ponedeljak, 25 januara, 2021

VUČIĆU SE POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE: Mali: „Predsednik se ne oseća dobro“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Ovaj program trebalo je da predstavi predsednik Vučić, ali se ne oseća dobro i obratiće se javnosti u narednih 48 sati“, rekao je Siniša Mali.

Predlog ekonomskih mera, koje je država Srbija morala da sprovede povodom pandemije korona virusa, građanima Srbije predstavio je ministar finansija Siniša Mali.

- Advertisement -

Kako je saopštio ministar na konferenciji za medije u utorak popodne, javnosti je trebalo da se obrati predsednik Aleksandar Vučić, ali da se trenutno ne oseća dobro i da će u najkraćem roku to učiniti.

„Ovaj program trebalo je da predstavi predsednik Vučić, ali se ne oseća dobro i obratiće se javnosti u narednih 48 sati“, rekao Siniša Mali.

„Stojim pred vama sa sveobuhvatnim paketom mera sa dva cilja – očuvanjem i borbom za svako radno mesto i sa pomoću preduzećima koje su najveće pogođena krizom“, naveo je Mali, a zatim opširno govorio o ekonomskim merama koje je Vlada Srbije preuzela zbog svetske krite izazvane širenjem virusa Covid-19.

- Advertisement -

Kako je Informer preno od saradnika predsednika, reč je o premoru.

U pitanju je i stres zbog cele situacije izazvane epidemijom koronavirusa, ali i danonoćnog angažmana na merama da se sačuvaju životi građana Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti