VUČIĆU PEDERU: Ori se Arenom iz grla navijača Partizana! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Navijači Partizana, oni slobodnomisleći, još jednom su pokazali šta misle o Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, njegovoj politici, ali i odnosu prema crno-belima. Stoga su večeras, još jednom, ovoga puta na košarkaškom meču između Partizana i Cedevite Olimpije skandirali „Vučiću, pederu“.


Pre dve nedelje u Areni su se Vučiću divili SNS-ovci, koji su dovedeni sa svih strana Srbije kako bi naprednjačkom vođi aplaudirali i divili mu se do imbecilnosti, što bi rekao legendarni Zoran Radmilović.

A večeras su se iz te iste Arene začuli poptuno drugačiji povici. Večeras nije bilo aplauza Vučiću, već samo skandiranja „Vučiću, pederu“, čime je predsedniku iz grla navijača Partizana poslata još jedna, više nego jasna, poruka.

- Advertisement -

Tako se na skandiranje „Partizan šampion“ čuo odgovor „Vučiću, pederu“, što je odjekivalo pod svodovima najveće dvorane na Balkanu.

Da podsetimo, istu poruku su predsedniku Srbije poslali navijači Partizana pre šest dana, i to na fudbalskom meču crno-belih i Novog Pazara. Jedna strana je skandirala „Ratko Mladić“, a druga „Vučiću pederu“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu