22.6 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

TRIBINE ĆE GRMETI: Vučiću, pederu! One će ga srušiti! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsedniku Srbije. Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona evra angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera – rekao je između ostalog profesor Vladimir Vuletić, predsednik pokreta “Crno na belo za pravednu Srbiju”, koji je bio gost Slavija Info.

U emisiji “Intervju” Vuletić je objasnio zašto redovno dobija uvrede od predsednika Vučića, ali i potvrdio da je sudski oslobođen svih optužbi za isto.

Profesor Vuletić izneo je i šokantne informacije o dugu FK Partizan i dodao da nije nemoguć bankrot ako se ovako nastavi.

- Advertisement -

Kako su se zbližili Zvezda i Partizan i kako sad imaju zajedničke ručkove, ali i zahteve prema FSS od momenta kad je on podneo ostavu i šta će se dalje događati objasnio je detaljno, ali i rekao da svim rukovodi jedan čovek – Aleksandar Vučić, a da su svi ostali samo marionete.

– Osim ovoga, zanimljiva je u uloga sinova Milorada Vučelića, ali i Zvezdana Terzića u klubovima Zvezda i Partizan koji se ponašaju kao da je to njihovo privatno vlasništvo a da su funkcije genetski nasledne.

Sem toga detaljno je objasnio i zašto njegovi napadi veoma bole Vučića, ali i zašto je predsednik dobio takav nadimak.

– U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsedniku Vučiću. Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona evra angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera na svetu sa istim ciljim nažalost, što je Obradović i potvrdio u svojoj izjavi da samo želi podršku klubu da čuje.

- Advertisement -

Vuletić je potvrdio spremnost da izađe na duel sa bolesnim diktatorom i dodao da će taj susret biti bolan po njega a nije mu problem i da izađe na fer tuču ako Vučić nastavi da ga proziva.

– Tribine će grmeti: Vučiću, pederu! One će ga srušiti! – najavljuje Vuletić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti