POKAZAO DOKAZE: Vučiću, odgovaraćeš, ne plašim se da završim kao Cvijan!

Obavezno pročitajte

Kažu mi „završićeš u reci kao Vladimir Cvijan“. E, pa Vučiću ne plašim te se, a za ova krivična dela ćeš morati da odgovaraš. Ovo za „Srbin info“ poručuje Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav,, vera, nada, i iznosi dokumente i dokaze, prema kojima je Vučić počinio krivično delo zbog prisvajanja diplomatskih poklona tako što je u izveštajima navodio umanjenu vrednost, kako bi oni ostali u njegovom vlasništvu.


Prema važećem zakonu, javni funkcioneri su dužni da prijave vrednost svih diplomatskih poklona koje dobiju od stranih diplomata, funkcionera ili državnika. Ukoliko je vrednost poklona manja od 10 procenata prosečne plate u Srbiji, onda mogu da je zadrže, a u suprotnom takvi pokloni ostaju u državnom vlasništvu.

Jedan od mnogih primera je slika koju je Vučić dobio od bogatog šejka iz UAE Mehameda Bin Zajeda, i prijavio je da ona vredi svega 800 dinara.

Šta je na ovu i ostale aktuelne teme izjavio Šarović, pogledajte u video prilogu.

1 COMMENT

  1. E jeste ga našli. Šarac ne može sakupiti trojku za basket, ali je važno da pljuje Vučinu. Ne valja mu Vučić, ne valja mu Voja, n valja mu niko, on samo vredi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: